Din prisforespørsel

Jobb hos oss - karriere og muligheter

NEK Kabel AS – en arbeidsgiver med over hundre års erfaring i å levere kvalitetskabler til det norske markedet. Vi er stolte av vår pålitelighet, innovasjon og forpliktelse til å levere produkter som er skreddersydd for tøffe norske forhold.

Hos NEK Kabel verdsetter vi våre ansatte som vår viktigste ressurs. Vi tror på å skape et inspirerende arbeidsmiljø hvor hver medarbeider kan vokse og utvikle seg. Våre team er drevet av samarbeid, kreativitet og en lidenskap for kvalitet. Vi legger stor vekt på kompetanseutvikling og gir våre ansatte muligheten til å ta del i spennende prosjekter som bidrar til landets infrastruktur og det grønne skiftet.

Som en del av NEK Kabel-familien får du muligheten til å jobbe med innovative løsninger i en bransje i kontinuerlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, fleksible arbeidsforhold og en inkluderende arbeidskultur. Vi er alltid på jakt etter talentfulle og engasjerte mennesker som ønsker å gjøre en forskjell.

Vil du bli en del av vårt dedikerte team? Utforsk våre ledige stillinger og bli med på vår reise mot en grønnere og mer bærekraftig fremtid.

Jobb i NEK

Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger i NEK