Din prisforespørsel

Kvalitet og innovasjon i hver kabel

Med fokus på kvalitet, innovasjon og smarte løsninger former vi norsk infrastruktur og møter fremtiden med fagkunnskap og robuste kabler som tåler norske forhold.

NEK Kabel har mer enn hundre års erfaring med å levere kvalitetskabler til det norske markedet. Vi er kjent for vår pålitelighet, innovasjon og forpliktelse til å levere produkter som er konstruert for tøffe norske forhold. Vårt omfattende utvalg av DNV-sertifiserte kabler er et bevis på vår dedikasjon til kvalitet og sikkerhet.

Vi er stolte av å være en sentral bidragsyter til landets infrastruktur og det grønne skiftet. Hos NEK Kabel er vi alltid klare til å møte dine kablingsbehov, uansett hvor store eller små de måtte være.

Vi er en foretrukket samarbeidspartner for våre kunder.

NEK Headquarter

Fra vårt hovedkontor og lager i Lørenskog utenfor Oslo, koordinerer vi alt fra produktutvikling til kundeservice og distribusjon til hele Norge

Besøksadresse:
Luhrtoppen 2, 1470 Lørenskog

Tlf: +47 67 91 21 80
Organisasjonsnummer: NO 980 158 845 MVA
E-post: firmapost@nek-kabel.no

NEK Kabel (tidl. Norsk Elektrisk Kabelfabrikk) ble etablert i januar 1913 av brødrene Alf Wold Snilsberg og Thomas Wold.

Fabrikken var Nordens første kabelfabrikk for svakstrømskabel som «<Alslagssnor- og ledningsmateriel for telefon, telegraf, mm.».

Selskapet, fire generasjoner senere, har fortsatt Snilsberg på eiersiden og er fortsatt et helnorsk aksjeselskap der ansatte nå eier 2/3 av aksjene.

Anita Kopseng
​Produktsjef

Kabler er ikke bare kobber og plast - de er nervesystemet som holder det moderne samfunnet i gang.

Våre partnere

Onninen er Norges ledende elektrogrossist med en merkevare som strekker seg på tvers av landegrensene i Norden og deler av Øst-Europa. I 2016 ble Onninen en del av finske Kesko innen divisjonen Building and Technical Trade (BTT).

www.onninen.no

Sonepar Norge er en ledende elektrogrossist med over 100 års erfaring. De tilbyr et bredt sortiment av elektromateriell, effektive leveringer, og er kjent for sin tekniske kompetanse og engasjement for bærekraft.

www.sonepar.no

Etman International ASA er et norsk holdingselskap stiftet i Desember 2001. Etman Distribusjon AS er norsk El.grossist, og betjener norske proffmarkedet gjennom oppsøkende salg, drift av proffbutikker og netthandel (BTB) 

www.etman.no

Elektroimportøren (stiftet 1994) leverer et bredt sortiment av elektriske artikler og installasjonsmateriell til den profesjonelle bruker og til den enkelte forbruker. Våre leverandører er anerkjente merkevareleverandører og de fremste innen sitt område. Dette innebærer at vi er en attraktiv leverandør med et godt og bredt sortiment av kvalitetsprodukter.

 

www.elektroimportoren.no

Berggård Amundsen & Co AS er en selvstendig, norsk- og familieeid elektrogrossist etablert i 1946. Det at vi er både norske og familieeide er med på å gjøre oss litt annerledes. Det påvirker våre forretnings- og kjerneverdier, og inspirerer oss til å tenke langsiktig.

www.baelgros.no

Ahlsell er en grossist med et komplett sortiment innen VVS, VA, Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr. I tillegg fører vi et bredt spekter av relaterte produkter til disse fagområdene.

www.ahlsell.com

Solar Norge er et av norsk sourcing- og serviceselskap. Selskapet er en del av det danskeide selskapet Solar Group.

www.solarnorge.no